Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uykusu gelmek

Rüyada çok uykusu gelmek

Rüyada çok uykusu gelmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, ufkunun açılacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada çok uykusu gelmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada çok uykusu gelmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uykulu olduğunu görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalet etmektedir.

Rüyada uykudan uyandırılmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalettir.

Rüyada uykuda namaz kılmak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uykulu olmak sorunlarının tamamen biteceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına tabir olunur.

Rüyada uykuya dalmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, gözden düşeceğine delalet eder.

Rüyada uykuda ağlamak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada uykuya yatmak iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments