Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uykulu olmak

Rüyada uykulu olmak

Rüyada uykulu olmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uykulu olmak gördüyseniz:

  • Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor.

Rüyada uykuda namaz kılmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uykudan uyandırmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, günden güne kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi uykudan uyandırmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, kararlarına saygı duyulacağına alamet eder.

Rüyada uykulu olduğunu görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, iyi geçiminin biteceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada uykudan uyandırılmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uykuda ölmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, geçim derdine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok uykusu olduğunu görmek üzerinde kafa yoracağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına alamet eder.

Rüyada başkasını uykuda görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, ekonomik gücün çoğalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments