Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok ünlü biriyle konuşmak

Rüyada çok ünlü biriyle konuşmak

Rüyada çok ünlü biriyle konuşmak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, herkesin yardımına koşacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada çok ünlü biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, vefakar bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle konuşmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ünlü biriyle konuşmak ele geçen kazancın azalacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü bir şarkıcıyla konuşmak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine tabir olunur.

Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birileriyle konuşmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret eder.

Rüyada çok ünlü biriyle konuşmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments