Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok timsah görmek

Rüyada çok timsah görmek

Rüyada çok timsah görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına yorulur.

Rüyada çok timsah gördüyseniz:

  • Gergin ya da düşük modda ortamlar mizahi yeteneğiniz sayesinde kendini bulabilir.

Rüyada timsahtan korkmak mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, hayatının iyileşeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına inanılır.

Rüyada timsah pişirmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı timsah görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hedeflerine kavuşacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada sarı timsah görmek kısmetlerinin bollaşacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, bununla yüceleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok timsah görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde timsah görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine işarettir.

Rüyada timsahın yüzdüğünü görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments