Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok temiz ev görmek

Rüyada çok temiz ev görmek

Rüyada çok temiz ev görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yeni bir başlangıç yapmaya tabir olunur.

Rüyada çok temiz ev gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada çok temiz bir ev görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi temiz görmek atılım yapacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski ama temiz ev görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev temizliği yaptığını görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük temiz ev görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada evde temizlik yapmak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada eski temiz ev görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada temiz bir ev görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, anne babaya müjde verileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments