Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyansının parçalandığını görmek

Rüyada alyansının parçalandığını görmek

Rüyada alyansının parçalandığını görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alyansının parçalandığını gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada alyansının parçalandığını görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada alyansın parçalandığını görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı delalet etmektedir.

Rüyada yılanı parçalara ayırmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada telefonun parçalandığını görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza işarettir.

Rüyada dişin parçalandığını görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına yorulur.

Rüyada ekmek parçası yemek haneye bolluk ve berekete dolacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bez parçası görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada köpekler tarafından parçalanmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments