Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sıkılmak

Rüyada çok sıkılmak

Rüyada çok sıkılmak onlardan yana üzüntüye düşeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına yorulur.

Rüyada çok sıkılmak gördüyseniz:

  • Son derece uyumlu işbirlikleri içindesiniz, uyumlu kombinasyonlar yapabilir, birbirine uyum sağlayamayan kişileri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak her konuda şansın yaver gideceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada birinin boğazının sıkıldığını görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada göğsünün sıkıldığını görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalettir.

Rüyada balık sıkılmak çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada sıkılmak üzülmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlamak sıkılmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah sıkıldığını duymak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments