Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok şiddetli ağlamak

Rüyada çok şiddetli ağlamak

Rüyada çok şiddetli ağlamak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalettir.

Rüyada çok şiddetli ağlamak gördüyseniz:

  • İstenmeyen misafirleri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada çok şiddetli ağlamak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, işlerinde aksama olacağına işarettir.

Rüyada şiddetli ağlamak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada şiddetli deniz görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli rüzgar görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, kazancının iki kat artacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işarettir.

Rüyada şiddetli fırtına görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Rüyada şiddetli ses duymak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments