Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli ağlamak

Rüyada şiddetli ağlamak

Rüyada şiddetli ağlamak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli ağlamak gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Rüyada çok şiddetli ağlamak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli ağlamak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, güç alacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada şiddete uğramak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok şiddetli fırtına görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli kavga görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, ona kol kanat gereceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli ses duymak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments