Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğinle sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğinle sarıldığını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle sarıldığını gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada sevdiğine sarıldığını görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin adama sarılmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini görüp sarılmak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kadına sarılmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başkasına sarıldığını görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanın sarıldığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, dertlerin günden güne artacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, haram mala delalettir.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments