Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sebze görmek

Rüyada çok sebze görmek

Rüyada çok sebze görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına işarettir.

Rüyada çok sebze gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun kadere güvenin.

Rüyada tarlada sebze toplamak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Rüyada sebzeli makarna görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölüden sebze almak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ekilli sebze görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına yorulur.

Rüyada sebze yemekleri görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, fikirlerinin çatışacağına, planların aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sebze meyve satmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kişinin hayatının değişeceğine inanılır.

Rüyada kabak sebzesi görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Rüyada sebzeler görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments