Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebzeli makarna görmek

Rüyada sebzeli makarna görmek

Rüyada sebzeli makarna görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, belalardan korunacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada sebzeli makarna gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Rüyada sebzeli makarna görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, farklı şeyler deneyeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada makarna satın almak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işinde verimsiz olacağına işaret eder.

Rüyada tencerede makarna görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine inanılır.

Rüyada küflü makarna görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmemiş makarna yemek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, razı geleceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada birinin makarna yediğini görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu makarna yemek kötülüklere gözünü kapatmaya, ev taşımaya, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makarna yedirmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments