Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe yavrusu görmek

Rüyada serçe yavrusu görmek

Rüyada serçe yavrusu görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçe yavrusu gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi canlandırmak için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada serçe yavrusu yakalamak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada serçe yavruları görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada yavru serçe görmek kötü günlerin geride kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada serçe yavrusu görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendi geleceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini serçe görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada serçe kuşu beslemek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada serçe pisliği görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments