Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sekiz sayısını görmek

Rüyada sekiz sayısını görmek

Rüyada sekiz sayısını görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, insanlara iş öğreteceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, yılmayacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalettir.

Rüyada sekiz sayısını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, belli sözler verilebilir ya da sevgi ihtiyacınızı karşılayabilecek ortamlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada sekiz sayısını görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada seksen sekiz görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saatin sekiz olduğunu görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Rüyada sekiz görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hayırlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sekiz rakamı görmek güvenini sarsacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sekiz parmak görmek dertlerinden kurtulacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sekiz rakamını görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sekine duasını görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments