Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda fare görmek

Rüyada çok sayıda fare görmek

Rüyada çok sayıda fare görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda fare gördüyseniz:

  • Size verilen nasihat veya bilgilere dikkat edin.

Rüyada çok sayıda beyaz fare görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda fare görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda civciv görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda akrep görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine yorulur.

Rüyada çok sayıda kedi köpek görmek işlerin devam edeceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada çok sayıda altın bilezik görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda tavuk görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, makam ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda oda görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments