Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda erkek görmek

Rüyada çok sayıda erkek görmek

Rüyada çok sayıda erkek görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda erkek gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada çok sayıda erkek görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüz sayısı görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda yılan öldürmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, müjdeli haberler alınacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine inanılır.

Rüyada çok sayıda bit görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sayılarla uğraşmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda altın bilezik görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, haberler alacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına işaret eder.

Rüyada sıfır sayısını görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç basamaklı sayı görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments