Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedi sayısı görmek

Rüyada yedi sayısı görmek

Rüyada yedi sayısı görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yedi sayısı gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Rüyada yedi sayısı görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda böcek görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kırk sayısı görmek iyi zamanlar geçireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada on üç sayısı görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kazancın gittikçe artacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalettir.

Rüyada piyango sayılarını görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda horoz görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda karınca görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yirmi sayısı görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments