Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda ayna görmek

Rüyada çok sayıda ayna görmek

Rüyada çok sayıda ayna görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, haneden birinin ayrılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda ayna gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız bazı değişiklikler öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada çok sayıda ayna görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda uğur böceği görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine inanılır.

Rüyada çok sayıda minare görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ondalık sayı görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, anne baba dualarının alınacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sayı yazmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda saat görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda ay görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, bilgi sahibi olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda köpek yavrusu görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments