Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayılar görmek

Rüyada sayılar görmek

Rüyada sayılar görmek ticaretinin açılacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, huzur içinde yatacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sayılar gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileriniz sizi diğerlerinin önüne geçirebilir veya ayrışmanızı sağlayabilir.

Rüyada kırkbir sayısı görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda çiçek görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada çok sayıda hayvan görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, iyi halin geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada on sayısı görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda ay görmek borçları varsa ödeyeceğine, birçok ortaklık kurulacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda böcek görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda kaplumbağa görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda adam öldürmek âlim kimselerden feyz alacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, kendine çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments