Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok polis görmek

Rüyada çok polis görmek

Rüyada çok polis görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok polis gördüyseniz:

  • Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.

Rüyada evde polis görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına işaret eder.

Rüyada polis arkadaş görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının polis olduğunu görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada polisler tarafından vurulmak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına alamet eder.

Rüyada polise rüşvet vermek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Rüyada polise şikayet etmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada polis ve kalabalık görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada silahlı polisler görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments