Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok odalı büyük ev görmek

Rüyada çok odalı büyük ev görmek

Rüyada çok odalı büyük ev görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulur.

Rüyada çok odalı büyük ev gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada büyük odalı ev görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada çok odalı büyük ev görmek işlerinde başarı elde edeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük ve çok odalı ev görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada odaları büyük ev görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük çok odalı ev görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada odaya büyük abdestini yapmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kısmetin kapanacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada büyük oda görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük boş oda görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, isyan edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments