Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kusmak

Rüyada çok kusmak

Rüyada çok kusmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, her geçen gün başarıların artacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalet eder.

Rüyada çok kusmak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada saç kusmak ondan faydalanacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine kusmak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada su gibi kusmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi kusmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada çiğ yumurta kusmak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada göz kusmak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada şeker kusmak hayırlı bir hayat süreceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içine kusmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments