Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine kusmak

Rüyada üzerine kusmak

Rüyada üzerine kusmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, daha güçlü hale geleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, rakiplerinin üzüleceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine kusmak gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada ciğerini kusmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, hayırlı işlere imza atacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tiksinerek kusmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada birinin kan kusmak en zor zamanda yalnız kalacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada helva kusmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, duygularını açığa vuracağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet eder.

Rüyada boncuk kusmak kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine yorulur.

Rüyada inci kusmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm kusmak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette kusmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments