Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker kusmak

Rüyada şeker kusmak

Rüyada şeker kusmak dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada şeker kusmak gördüyseniz:

  • pazarlık aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada şeker kusmak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bir şey kusmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada sperm kusmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mürekkep kusmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Rüyada beyaz renk kusmak yeterli kimse haline geleceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıkları kusmak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç avuç kusmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan eti yemek ve kusmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments