Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah alyans takmak

Rüyada siyah alyans takmak

Rüyada siyah alyans takmak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, güzellik ve hayır geleceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah alyans takmak gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Rüyada siyah alyans takmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada gümüş alyans takmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, yolculuğa, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta alyans takmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının alyansını takmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulur.

Rüyada kırık alyans takmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol alyans takmak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada iki alyans takmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, günden güne sorunlarının artacağına inanılır.

Rüyada alyans yüzüğü takmak ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hak yoluna döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments