Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine alyans takmak

Rüyada birine alyans takmak

Rüyada birine alyans takmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, refahının ve varlığının artacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, doğru bir karar verileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada birine alyans takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada yeni alyans takmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine rivayet eder.

Rüyada alyans ve tektaş takmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah alyans takmak tabiatı kötü olan kişiye, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş alyans takmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada eski alyansını takmak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına yorulur.

Rüyada çelik alyans takmak dertlerine derman bulacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının alyansını takmak kazancın günden güne daha da artacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada başkasına alyans takmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments