Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kiraz görmek

Rüyada çok kiraz görmek

Rüyada çok kiraz görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına inanılır.

Rüyada çok kiraz gördüyseniz:

  • Bazı konularda yardım talebinde bulunmanız ekip çalışmaları yoluyla ya da ihtiyaçlarınızı anlayışla karşılayan kişilerce isteklerinizin çözümlenmesi anlamına gelebilir.

Rüyada bir tabak kiraz görmek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz ve kayısı görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çürük kiraz yemek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kazancının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiraz ağacından düşmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çürük kiraz görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada çok kiraz görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kiraz vermek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kışın kiraz görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, evleneceğinize, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments