Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tabak kiraz görmek

Rüyada bir tabak kiraz görmek

Rüyada bir tabak kiraz görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, faydalı şeyler yapacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tabak kiraz gördüyseniz:

  • Evinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren olumlu haberler söz konusu olabilir.

Rüyada tabakta kiraz görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, istemediği halde borçlanacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tabak kiraz görmek uzun sohbetler edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kiraz vermek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından kiraz koparmak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta kiraz toplamak hastalıkların biteceğine, işlerinin iyi gideceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz fidesi dikmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızılcık kirazı görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, gülmeye hasret kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiraz çöpü görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sevdiği birine hediye alacağına, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments