Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük kiraz görmek

Rüyada çürük kiraz görmek

Rüyada çürük kiraz görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük kiraz gördüyseniz:

  • Duygularınızı yeniden değerlendirin.

Rüyada çürük kiraz yemek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işlerinin baltalanacağına tabir olunur.

Rüyada çürük kiraz görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kiraz toplarken görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada vişne kiraz yemek kısmetinin bollaşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kiraz ağacının çiçek açtığını görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine delalet eder.

Rüyada kiraz bahçesi görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, önemli bir makama terfi alacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kiraz istemek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına yorulur.

Rüyada kiraz ve vişne görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, hafifleyeceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments