Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz ağacından düşmek

Rüyada kiraz ağacından düşmek

Rüyada kiraz ağacından düşmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kazancın yetmez olacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz ağacından düşmek gördüyseniz:

  • İş değişikliği yapmak veya farklı yaratıcı proje ya da hobilerle ilgilenmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada kiraz ağacından düşmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kiraz yediğini görmek sorumlulukların azalacağına, içebileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan kiraz koparıp yemek çok büyük hayır duaları alacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağacında kiraz görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz ağacı görmek nazara geleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan kiraz toplayıp yemek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, arzularına kavuşacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada kiraz ağacında kiraz görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan kiraz toplamak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments