Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz ve kavun görmek

Rüyada karpuz ve kavun görmek

Rüyada karpuz ve kavun görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada karpuz ve kavun gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Rüyada karpuz kavun yemek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada karpuz vs kavun görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Rüyada kavun karpuz almak kötü günler yaşayacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, istenen her şeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada karpuz kavun görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada kavun karpuz dağıtmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karpuz kavun ekmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek işlerinin azalacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments