Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun tarlası görmek

Rüyada kavun tarlası görmek

Rüyada kavun tarlası görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavun tarlası gördüyseniz:

  • Doğru tavır her şeyi mümkün kılabilir.

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek sinirlerinin yıpranacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya kavun ekmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada tarlada kavun görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavun tarlası görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine tabir olunur.

Rüyada birine kavun vermek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pazardan kavun almak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments