Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kar yağdığını görmek

Rüyada çok kar yağdığını görmek

Rüyada çok kar yağdığını görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok kar yağdığını gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Rüyada düğününde kar yağdığını görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada aniden kar yağdığını görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evine kar yağdığını görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işarettir.

Rüyada birinin üstüne kar yağdığını görmek düşman malından yemeye, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulur.

Rüyada ağustosta kar yağdığını görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Rüyada ekim ayında kar yağdığını görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments