Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstüne kar yağdığını görmek

Rüyada birinin üstüne kar yağdığını görmek

Rüyada birinin üstüne kar yağdığını görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, elinin bollaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret eder.

Rüyada birinin üstüne kar yağdığını gördüyseniz:

  • Sır tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada üstüne kar yağdığını görmek güzellik ve hayır geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulur.

Rüyada denizin üstüne kar yağdığını görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kar yağmak şansının ve bahtının açık olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne kar yağdığını görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments