Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine kar yağdığını görmek

Rüyada evine kar yağdığını görmek

Rüyada evine kar yağdığını görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, şansın çalışmaya başlayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, rızkının eksileceğine, güç kaybedeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada evine kar yağdığını gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Rüyada evine kar yağdığını görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada evin içine kar yağdığını görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin canlanacağına tabir olunur.

Rüyada evine kar yağmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, güç ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dışarda kar yağdığını görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, makam edineceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar yağdığını ve eridiğini görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, büyük özgüven kazanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada üzerine kar yağdığını görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments