Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kan aktığını görmek

Rüyada çok kan aktığını görmek

Rüyada çok kan aktığını görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, işinden geri kalacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çok yorulacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada çok kan aktığını gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada bileğinden kan aktığını görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada gözünden kan aktığını görmek onu isyan noktasına getireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasından kan aktığını görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada birisinden kan aktığını görmek mutluluğunun daim olacağına, dualarının karşılığını göreceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada akmayan kan görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına alamet eder.

Rüyada kafadan kan aktığını görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaktan kan aktığını görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başından kan aktığını görmek büyük bir gelir toplayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments