Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok iyi yüzdüğünü görmek

Rüyada çok iyi yüzdüğünü görmek

Rüyada çok iyi yüzdüğünü görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, karşılıksız bırakmayacağına inanılır.

Rüyada çok iyi yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız.

Rüyada çok iyi yüzdüğünü görmek riske atılacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada iyi yüzmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada çok iyi yüzmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iyi görememek gittiği yolda yalnız kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iyi bir işe girmek rakiplerini arkasında bırakacağına, sevgi göreceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalettir.

Rüyada en iyi arkadaşını görmek her konuda gelişme gösterileceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta birini çok iyi görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments