Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birini çok iyi görmek

Rüyada hasta birini çok iyi görmek

Rüyada hasta birini çok iyi görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, zorlukları aşacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, son model arabaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada hasta birini çok iyi gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalettir.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek hak yiyeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta yakınını iyi görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, işlerinin çok açılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta birini iyileştiğini görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada hasta insanın iyileştiğini görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine inanılır.

Rüyada bir hastayı iyileşmiş görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, anne baba ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalettir.

Rüyada bir hastanın iyi olduğunu görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments