Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir işe girmek

Rüyada iyi bir işe girmek

Rüyada iyi bir işe girmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, özel hayatında mutlu olacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, istediği başarıyı göstereceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına inanılır.

Rüyada iyi bir işe girmek gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Rüyada iyi bir işe girmek işlerinin hal yoluna gireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada işlerin iyi gittiğini görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iyi bir işe girdiğini görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada iyi bir iş teklifi almak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada iyi bir iş bulmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada iyi bir iş sahibi olmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada eski işyerine girmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işarettir.

Rüyada ek işe girmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, malların çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments