Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin ışıklarını görmek

Rüyada caminin ışıklarını görmek

Rüyada caminin ışıklarını görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ünleneceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada caminin ışıklarını gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım etmenin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada ışıkları yanan cami görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada caminin ışıklarını görmek çıkmaza gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada caminin ışıklarını yakmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışıklı cami görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada cami ışığı görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, herkesin önünde olacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ışıklı bina görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ışık tuttuğunu görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük beyaz ışık görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments