Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin komşunu görmek

Rüyada sevmediğin komşunu görmek

Rüyada sevmediğin komşunu görmek yarar sağlamayacağına, kötü haberler alınacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kazancının artacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin komşunu gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Rüyada sevmediği komşusunu görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin komşunu görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, verilen emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğim birini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek harama göz dikmeyeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birine kızmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, hedeflerine yaklaşacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin birine para vermek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalettir.

Rüyada seyyid görmek kısmetlerinin açılacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments