Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir yerde olmak

Rüyada güzel bir yerde olmak

Rüyada güzel bir yerde olmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına yorulur.

Rüyada güzel bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yakın gelecekte olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada güzel bir yerde yemek yemek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir yerde olmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel bir yerde olduğunu görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işarettir.

Rüyada güzel bir yerde olduğunu görmek dinden çıkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada gençleşmek ve güzelleşmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir ayakkabı giymek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada güzel koltuk görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments