Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest almak isteyip alamamak

Rüyada abdest almak isteyip alamamak

Rüyada abdest almak isteyip alamamak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalettir.

Rüyada abdest almak isteyip alamamak gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçının.

Rüyada abdest almak isteyip alamamak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada camide abdest alamamak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alamamak bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına tabir olunur.

Rüyada alacağını alamamak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden haber alamamak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada burnundan nefes alamamak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ala keçi görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek alamamak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments