Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alamamak

Rüyada abdest alamamak

Rüyada abdest alamamak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada abdest alamamak gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada abdest alamamak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada camide abdest alamamak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada abdest almak isteyip alamamak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta alamamak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına alamet eder.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok yıpranacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada ala suresini okumak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, bunun için sabırsızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ala geyik görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada alak suresini dinlemek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments