Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide abdest alamamak

Rüyada camide abdest alamamak

Rüyada camide abdest alamamak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, üzgün ve hasta olacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, işsizseniz işe gireceğinize, inancını bir kenara atacağına alamet eder.

Rüyada camide abdest alamamak gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada camide abdest alamamak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest almak isteyip alamamak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada abdest alamamak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, her konuda gelişme gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada ala inek görmek insanlara küsüleceğine, bunu şeref sayacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına yorulur.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada virajı alamamak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ala suresi görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nefes alamadığını görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments