Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel kadın görmek

Rüyada çok güzel kadın görmek

Rüyada çok güzel kadın görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sürekli tartışacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, imkanlarının artacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok güzel kadın gördüyseniz:

  • Sizinle benzer düşüncelere sahip kişilerle iiş birliğine girmeniz belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek yükseleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalettir.

Rüyada yaşlı güzel kadın görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, düşmanından uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel yaşlı kadın görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü kadın görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık güzel kadın görmek yaşamının uzun olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada genç güzel kadın görmek başına uğursuzluklar geleceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kadınla öpüşmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments