Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla et görmek

Rüyada çok fazla et görmek

Rüyada çok fazla et görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok fazla et gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Rüyada çok fazla et görmek rahat bir hayata kavuşacağına, endişelerin sona ereceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla civciv görmek gelirinin de artmayacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla kurt görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulur.

Rüyada birden fazla yatak görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada birden fazla sevgili görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla tavşan görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, bir anda atılıma geçeceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla çiş yapmak toparlanacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, içinin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok fazla çikolata yemek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, şerefe ve izzete işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments