Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta almaya gitmek

Rüyada yumurta almaya gitmek

Rüyada yumurta almaya gitmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada yumurta almaya gitmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Rüyada yumurta almaya gitmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalettir.

Rüyada dondurma almaya gitmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada para almaya gitmek ticaretinin hızlanacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, verilen sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada ekmek almaya gitmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, rahatının yerinde olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada bavulunu alıp gitmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına inanılır.

Rüyada parfüm almaya gitmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorap almaya gitmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, tutulan yolun isabetli olacağına alamet eder.

Rüyada almanyaya gideceğini görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments