Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik düşünmek

Rüyada evlilik düşünmek

Rüyada evlilik düşünmek işten ve güçten el etek çekileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, küslükleri bitireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik düşünmek gördüyseniz:

  • Genelde devam eden olumlu etkilerin en iyi şekilde değerlendirilmesinde fayda var.

Rüyada evliliği düşünmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evlilik düşünmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada düşündüğün insanı görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada öldüğünü düşünmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet eder.

Rüyada evlenmeyi düşünmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine inanılır.

Rüyada saç boyamayı düşünmek isteklerinize kavuşacağınıza, ele geçen parada artış olacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada birini düşünmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments