Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok çeşme görmek

Rüyada çok çeşme görmek

Rüyada çok çeşme görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada çok çeşme gördüyseniz:

  • Bitirilmesi önemli şeylere öncelik tanımalı, pişman olacağınız ya da geri döndürülmesi zor durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada açık çeşme görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada çeşmede bardak yıkamak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokak çeşmesi görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çeşmede ayaklarını yıkamak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada çeşmede elleri yıkamak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden su almak işinin gücünün de hep rast gideceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede çeşme görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada tuvalette çeşme görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, edilen duaların kabul olacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments